keramiske fliser til bad og køkken

-  se vores store udvalg på fliseshop.dk

fliser november 2020

Se stort billede her


Hos Holstebro Byggekeramik & Pejsekælder i Struer nær Lemvig tilbyder vi keramiske fliser til bad, herunder salg af fliser til køkken. Vores keramiske fliser til badeværelse og keramiske fliser til køkken er alle af høj kvalitet.

Salg af fliser og keramiske fliser til køkken og bad​

Vi har et stort udvalg af keramiske fliser til badeværelse, køkken og bryggers med videre. Vores store udvalg rækker over forskellige materialer, farver og mærker. Og vi kan næsten altid fremskaffe fliserne, hvis det viser sig, at vores salg af fliser ikke møder jeres krav.

Vi benytter leverandører såsom:

  • Evolution
  • Serenissima

Vi udfører alle tænkelige opgaver inden for keramikfaget, og vi leverer naturligvis kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sætter samtidig en ære i, at slutresultatet bliver smukt og solidt. Vi lægger med andre ord vægt på, at ethvert salg af fliser kommer til at leve op til dine forventninger.

Vi har over 25 års erfaring som tømrermester, men over 30 års erfaring som tømrer. Denne lange erfaring har lært os om alle fuldgrupper og alle de ting, som kan gå galt ved salg af fliser og den efterfølgende opsætning eller belægning.

Få et uforpligtende tilbud på keramikfliser

​Kontakt os for at få en pris på keramiske fliser og rest-fliser, eller besøg os i butikken for at se vores salg af fliser. Du kan ringe til os på telefon 97 42 55 33 eller skriv en e-mail til erik@pejsekaelderen.dk​. 

​Klik for at se billederne i stor:

Ønsker du at blive kontaktet af os?

​Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at blive kontaktet af os, så skriv til os her. Du hører fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

krarups fliser og pejse

email og cvr

E-mail: erik@pejsekaelderen.dk

CVR-nr: 13640297

Find os på Facebook